Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Likviditetsfond for store og små bedrifter

Nyhet! Nå med rentefond

Nå utvider vi vår tjeneste for deg som har behov for en mer fleksibel forvaltning av bedriftens kapital. Gode rentebetingelser som Fixrate innskudd – men uten binding!

Lav rente på driftskonto?

Likviditetsfond kan være et godt alternativ for midler som må ha bindingstid under 31 dager.

Eksempel på plasseringsvolum

Likviditetsfond på Fixrate

4,83%

Gjennomsnittlig effektiv rente*

Minstebeløp100 MNOK
Oppsigelsestid3 dager
Registrer degLes vår guide til rentefond
*Effektiv rente som vises er kun et øyeblikksbilde. Vi viser et gjennomsnittstall (etter alle kostnader) av effektiv rente for likviditetsfondene som Fixrate har tilgjengeliggjort for kunder på plattformen i dag. Effektiv rente er beregnet av fondene og vil kunne endres fra dag til dag – det er derfor ingen pålitelig indikator for avkastningen i perioden den er beregnet for. En forutsetning for beregningen er at man plasserer 100 millioner NOK gjennom Fixrate Capital AS. Det er ingen pålitelig indikator for at avkastningen blir slik det er eksemplifisert i beregningen. Skatteeffekt er ikke hensyntatt i utregningen. Beregningen som vises, er ikke forpliktende for Fixrate Capital AS eller Fixrate AS.

Ønsker du å vite mer om rentefond?

Vi har samlet informasjon om trygg plassering i likviditetsfond for deg som vil vite alt om våre fondsprodukter

Les vår guide til rentefond

Vi tar gjerne en prat!

Vår 15-minutters demonstrasjon av Fixrate gir deg innsikt i hvordan Fixrate fungerer og hvordan din bedrift vil dra nytte av Fixrate.

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr gratis tilgang for bedrifter som ønsker å plassere midler i bankinnskudd eller rentefond gjennom vår markedsplass. Fixrate tar provisjon fra bankene som bruker plattformen til å finansiere utlånene sine. Når det gjelder rentefond så er beholdningen våre kunder i sum har plassert gjenstand for en plattformavgift som er strukturert i en trappetrinnsmodell.

Minstebeløp er 1 MNOK.

Norske rentefond på vår plattform har i gjennomsnitt en likviditet på T+2 dager, noe som betyr at midlene kan være tilgjengelige på din hovedbankkonto innen tre dager fra salgsordren ble lagt inn.

Fixrate gir deg enkel tilgang til rentetilbud fra 13 forskjellige kapitalforvaltere, 27 forskjellige rentefond og 63 banker, slik at du kan velge det beste tilbudet for din bedrifts likviditet.

Fixrate har utviklet en omfattende rapporteringsløsning som gir deg detaljert oversikt over dine plasseringer i rentefond fra ulike kapitalforvaltere. Rapportene er tilpasset internasjonale regnskapsstandarder (IFRS) for enkel integrasjon i din økonomiske rapportering.

Registrer deg gratis med BankID. Når du logger inn får du tilgang til markedsplassen med tilbud fra mer enn 60 banker og 27 fond. Du kan enkelt registrere deg for fondshandel og signere elektronisk gjennom Fixrate-plattformen. På markedsplassen kan du bestille en fondsplassering med få klikk. Deretter overfører din bedrift det avtalte beløpet til en klientkonto. Fixrate vil administrere plasseringen i henhold til din bestilling. Du vil ha løpende tilgang til en individuell porteføljeoversikt og rapportmodul, som gir deg en samlet oversikt over dine plasseringer. Du vil også motta månedlige rapporter for ytterligere innsikt.

I dag er det kun rentefond som tilbys i form av obligasjonsfond og likviditetsfond. Det er mulig at aksjefond blir et alternativ på et senere tidspunkt. Vurderingen er at Fixrate tilbyr plassering av overskuddslikviditet og ikke investering i aksjemarkedet.

Dokumenter