Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Vi styrker oss på support- velkommen til laget Rune Sotberg!

Skrevet av Linn Kvernland
|
20. Apr 2021 10:54

Stadig flere bedrifter og banker tar i bruk vår tjeneste.  Det betyr flere henvendelser og flere oppgaver på bordet. Da vi lyste ut stillingen som kundekoordinator så vi etter en person som kunne jobbe i skjæringspunktet mellom salg og produktutvikling.

Vi var på utkikk etter en person som kunne være med på å skape gode kundeopplevelser gjennom å fange opp det kundene egentlig spør om og dermed bidra til å videreutvikle vårt produkt.

Rune Sotberg, er en perfekt match! Vi er helt sikker på at våre kunder kommer til å få mange gode kundeopplevelser med Rune på laget. Rune har en bachelor i regnskap. Han har erfaring innen regnskap- og økonomirådgivning for en rekke aktører fra ulike bransjer. Han er en jordnær og strukturert mann som holder seg rolig også når det brenner, det trenger vi! 

Vil bruke tid på å lære seg produkt og lytte til kundene

For å skape gnistrende kundeopplevelser og bidra til at vi kontinuerlig videreutvikler vårt produkt i takt med kundebehov, kreves innsikt og gode lytteegenskaper. Dette har Rune skjønt. 

- Jeg kommer til å bruke den første tiden i Fixrate på å sette meg inn i dagens løsning. Bli 100 % kjent med markedsplassen og supportdelen. Jeg ønsker å bidra aktivt med å videreutvikle dagens løsning. For å få til dette vil jeg bruke den første tiden til å lytte til mine kolleger og tilegne meg kunnskap gjennom å stille spørsmål og fungere som sparringpartner. Jeg vil nok bruke en god del tid på å sette meg inn i domenet for å få full forståelse for hvordan markedet for store bankinnskudd fungerer. 

 

Skjæringspunktet mellom finans og teknologi en stor trigger 

Så hva er det som får en regnskapsmann med fartstid fra direktorat og større regnskapshus til å hoppe over til det "kaotiske" startup-livet?

- Forventingene om en spennende og variert arbeidshverdag, hvor jeg kan være med på å ta eierskap og bidra i mange prosesser var en av motivasjonene for å bytte beite. Høyt tempo, mange baller i lufta og kort vei fra ord til handling er et arbeidsmiljø som passer meg bra. Muligheten til å jobbe i en fintech, i skjæringspunktet mellom finans og teknologi er en stor trigger. Fixrate er en anerkjent og vellykket start up som har hatt eventyrlig vekst, så da jeg fikk muligheten til å hoppe om bord var jeg ikke i tvil. 

Vi gleder oss veldig over å ha Rune med på laget!