Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate
Kom i gangLogg inn

Tre nye medlemmer i Fixrate-teamet: Tonje, Håvard og Trygve

Skrevet av Team Fixrate
|
16. Feb 2023 07:31

Med sikte på å utvikle Fixrate til en enda bedre tjeneste har vi utvidet teamet med hele tre nye ansatte.

Denne gangen er vi så heldig å ha fått styrket flere sider av selskapet. Både den kommersielle delen med Trygve Klavenes, design og brukeropplevelse med Tonje Knudsen og på support med Håvard Veie.

Tonje Knudsen – UX/UI-designer

Tonje har 20 års erfaring som UX/UI-designer og har svært verdifull kompetanse på å lage designløsninger for komplekse brukerproblemer.

– I Fixrate ønsker jeg å bidra med å skape gode løsninger som setter kundens behov i fokus. Jeg er oppriktig takknemlig for å være i en posisjon til å skape gode brukeropplevelser og bringe verdi og mening til produkter og tjenester.

Vi setter allerede stor pris på Tonje sin skaperglede og hennes lidenskap for form og dens funksjon.

Håvard Veie – Customer Success Manager

Håvard har startet som Customer Success Manager i Fixrate og skal sørge for at kunder og banker er strålende fornøyd med våre tjenester. Han har utdanning innen business fra Vesalius College i Brussel og har de siste årene har jobbet i Landbruksdirektoratet, hvor regnskap og daglig drift innen økonomi har vært en stor del av arbeidshverdagen.

– Jeg gleder meg til å sørge for at opplevelsen våre kunder opplever fortsetter å holde det høye nivået, men også til å få bidra med videreutvikling av Fixrate. Nå ser jeg frem til en variert arbeidshverdag, med mange spennende oppgaver og møter med kunder.

Når Håvard ikke prater med kunder på kontoret vårt på Steinkjer, opptar småbarnsbobla mye av hans tid, med to gutter på fire og seks år. Han kan også spottes i skisporet, på slalåm eller på hytta på fjellet.

Trygve Klavenes – Key Account Manager

Trygve er ansatt som Key Account Manager. Han er siviløkonom fra NHH, og har lang erfaring både fra shipping og finans, blant annet har han jobbet 22 år som aksjemegler i Fearnley Securities.

– Jeg var selv på jakt etter bedre innskuddsbetingelser og landet på Fixrate sin markedsplass, som kunne tilby mye bedre betingelser enn eksisterende bankforbindelser. Nå gleder jeg meg til å hjelpe andre bedrifter med å oppnå bedre innskuddsbetingelser, uten av de drukner i merarbeid eller tar mer risiko enn de ønsker. 

Etter mange år i bransjen har Trygve et stort eksisterende nettverk som vi gleder oss til gode samtaler med i tiden som kommer, forhåpentligvis som gode og fornøyde kunder.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med og bli enda bedre kjent med alle tre! Velkommen skal dere være!