Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Tre nye medlemmer i Fixrate-teamet: Øyvind, Axel og Kristin

Skrevet av Team Fixrate
|
28. Aug 2023 09:10

Fixrate vokser videre og vi er veldig fornøyde for å ha kapret hele tre nye ansatte. Denne gangen styrker vi den kommersielle siden av selskapet, i tillegg til teamet med utviklere. 

Øyvind Buljo - Utvikler

Vi er glade for at Øyvind Buljo har funnet veien fra skogen og inn på Fixrate-kontoret. Øyvind er en dyktig naturfotograf og er utdannet innen drift og nettverk, men har de siste årene jobbet som utvikler på NTNU og i Sportradar. Nå er han klar for nye oppgaver hos oss.

— I Fixrate skal jeg jobbe som utvikler og bidra på drift. Jeg har jobbet i større selskap i flere år med faste rutiner, roller og rammer, og tror det vil bli moro å jobbe i et mindre miljø med raskere beslutninger, mer varierte oppgaver og muligheter til å utvikle meg selv og lære noe nytt.

Med sin brede bakgrunn og hyggelige vesen er vi sikker på at Øyvind vil utfylle teamet i Fixrate godt. 

— Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med folkene, få kjennskap til systemene og hvordan alt henger sammen, og få skrive noe kode.

 

Axel Kvistad - Utvikler

Vi er også strålende fornøyde med at Axel Kvistad takket ja til stillingen som fullstackutvikler hos oss. Axel kommer fra stillingen som utvikler i Signicat, hvor han har jobbet med autentisering- og signeringsløsninger de siste fem årene. Axel er allerede godt i gang med ulike arbeidsoppgaver, blant annet på vår nye fondsplattform.  

— I Fixrate håper jeg å jobbe med så mye forskjellig som mulig. Frontend og backend, utforming av teknisk arkitektur, kundemøter, og alt der imellom!

Mange lovord er blitt sendt vår vei, og vi føler oss sikker på at Axel vil passe godt inn i teamet og bidra med et skarpt hode og verdifull kompetanse. 

— Menneskene jeg har møtt gjør meg motivert til å jobbe her! I tillegg til at de er en utrolig hyggelig gjeng, så er det åpenbart at alle er investerte i selskapet, og at de tror på både produktet og teknologien bak. Jeg ser spesielt frem til å møte kundene våre og få tilbakemelding på produktet, som jeg så kan bruke til å gjøre plattformen vår enda bedre.

 

Kristin Sandstad - Head of Marketing

Det ble stor jubel i Fixrate i mai i år, da Kristin Sandstad dukket opp på kontoret og bare ble sittende. Kristin har vært innom som konsulent siden 2019, men nå skal hun bli værende. Kristin er nemlig ansatt som leder for markedsføring i Fixrate.

— Jeg har jobbet med markedsføring for både etablerte selskaper og startups de siste ti årene, men jeg har alltid syntes det har vært ekstra spennende å jobbe med produkt- og vekstselskaper. Siste post på programmet før jeg startet i Fixrate, var i markedsføringsbyrået Utbrudd, hvor jeg blant annet hadde Fixrate på kundelista.

Kristin har en bred bakgrunn som nok mange ville vært interessert i å få i hus. Men hun valgte altså å jobbe i Fixrate.

— Jeg har skikkelig trua på produktet vi har bygd og potensiale i det. Vi løser faktiske problem for målgruppene våre, forretningsmodellen er smart og vi har et skikkelig dyktig team til å ta dette videre. De fleste av våre kunder synes Fixrate er genialt - nå må vi sørge for at flere oppdager akkurat det. 

Alle tre er godt i gang med spennende arbeidsoppgaver på kontoret vårt i Trondheim. Vi gleder oss til fortsettelsen og har allerede startet arbeidet med å gjøre plass til enda flere kloke hoder.