Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Tre nye medlemmer i Fixrate-teamet: Nils-Petter, Bjørn og Rolf Ove

Skrevet av Team Fixrate
|
18. Dec 2023 09:46

Med sikte på å utvikle Fixrate til en enda bedre tjeneste for likviditetsplasseringer har vi for siste gang i år utvidet teamet med hele tre nye ansatte.

Fixrate vokser videre og vi ønsker tre nye ansatte varmt velkommen. Dermed er årets siste nyansettelser endelig på plass og vi kan se tilbake på et rekordår. Ti nye, dyktige kollegaer har funnet sin plass i teamet og Fixrate teller nå totalt 25 ansatte, fordelt på kontorene Steinkjer, Trondheim og Oslo. 

 

Nils-Petter Ljung - Key Account Manager

Nils-Petter Ljung har kommet godt på plass i våre kontorer i Oslo. Han har lang erfaring fra bank og finans, og har de siste årene jobbet med salg og produktutvikling i Tietoevry Fintech Norway. 

I Fixrate skal Nils-Petter jobbe med kundedialog og forretningsutvikling, mot både banker og bedrifter. Med hans kompetanse og erfaring vil våre kunder få god oppfølging og bistand til god forvaltning av sin likviditet. 

 

Bjørn Wiseth - Analytiker 

Bjørn Wiseth har blitt en del av teamet i Steinkjer. Han har omfattende arbeidserfaring fra oljeindustrien, offentlig forvaltning og finans. For tiden forvalter han for fire investeringsselskaper, med ansvar for drift, porteføljeforvaltning og selskapsanalyser.

I Fixrate er Bjørn engasjert i en seks måneders prosjektstilling for å utvikle en renterapport til bankene. Målet er at  rapporten blir verdifull  i deres arbeid med rentefastsettelse og konkurransesituasjonsanalyse.

 

Rolf Ove Karlsen - Customer Success Manager

Vi er også strålende fornøyd med at Rolf Ove Karlsen har funnet veien til Steinkjer-kontoret. Han har en meget allsidig bakgrunn, med mange år i Forsvaret, i tillegg til lang erfaring med kundekontakt fra både salg og support. 

Hos oss skal Rolf Ove jobbe som Customer Success Manager og vil bistå våre mange kunder og sørge for at det får de aller beste kundeopplevelsene. 

Ser fram mot 2024

Alle tre er godt i gang med spennende arbeidsoppgaver. Nå gleder vi oss til et nytt år, til nye prosjekt og arbeidsoppgaver, og forhåpentligvis vil vi også få på plass enda flere kloke hoder i året som kommer.