Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Statskog SF og Hjelmeland Sparebank først ut!

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
06. Nov 2017 21:40

Statskog SF og Hjelmeland Sparebank var med på å skrive bankhistorie ved å være de første som brukte Fixrates plattform. Vi gratulerer!

Statskog SF tok kontakt med Fixrate etter å ha lest artikkelen om Fixrate som var på trykk i Finansavisen i august. Hjelmeland Sparebank hadde registrert seg på åpningsdagen, og var klare for å ta i mot penger da markedsplassen åpnet. Arnt Rørvik, finansdirektør i Statskog SF er godt fornøyd med tjenesten Fixrate leverer.

– Statskog ønsker å oppnå høyest mulig rente på innskuddene. Det er veldig tidkrevende å finne alle innskuddstilbudene selv. Gjennom Fixrate får vi tilbudene presentert i en tjeneste som er enkel å bruke og som gir god rapportering. Vi fikk en hyggelig forbedring av innskuddsrenten, og følger markedet løpende, sier Rørvik.

Banksjef Susanna Poulsen i Hjelmeland Sparebank mener Fixrate gir banker en ny kanal for å finne bankinnskudd.

– Distriktsbankene opplever god vekst, og trenger innskudd. Som regel finner vi innskudd lokalt, men det vil være flott om en ny kanal kan tilføre litt ekstra når det oppstår behov. Jeg mener at Fixrate også kan være et alternativ til obligasjonsmarkedet, sier Poulsen.

Som seg hør og bør fikk begge partene oversendt kake som markering av begivenheten.

Bilde fra venstre, Hjelmeland Sparebank ved Susanna Poulsen og Tom Kenneth Moen. Statskog: Ann Kristin Raaum Jansen, Marte Landsem, Ronald Gåsvær og Arnt S. Rørvik.