Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Sjekkliste før lansering av beta 25.10 kl 12:00

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
22. Oct 2017 21:13

Onsdag 25.10 bør merkes i kalenderen. Nøyaktig kl 12:00 napper vi bort sceneteppet som dekker for bankenes tilbud på markedsplassen. Dette er en milepæl for Fixrate, men også en merkedag for innskytere og banker som ønsker enklere tilgang til bedre betingelser.

For å være sikre på at ting går greit på onsdag ønsker vi å komme med noen få tips nå på tampen. Generelt anbefaler vi alle å være pålogget kl 12:00. Særlig er dette relevant for innskyterne – husk at de beste tilbudene går først!

For bankene kan det være lurt å ta en ekstra sjekk:

  • Har alle brukerne i banken registrert seg?
  • Har brukerne blitt delegert på fornuftig vis?
  • Hva angår tilbud på markedsplassen vil vi komme med ett tips – ikke vær redd for å ta i litt. Det er nok av innskytere som ønsker enklere tilgang til bedre betingelser. Vi tror poster på 15-30 mill. vil være ekstra populære nå i starten.

Videre fremover vil vi ukentlig legge til banker og innskytere. Flere banker er allerede klare for registrering og er i kø, mens andre klargjør formaliteter og kommer ramlende inn siden. På innskytersiden har vi en rekke aktører som blir registrert puljevis fremover, alt etter hvor raskt bankene beveger seg.

I tillegg er kanskje dette en passende anledning til å si tusen takk til alle som har bidratt så langt. Vi ønsker gjerne å fortsette det gode samarbeidet om å utvikle enklere tilgang til bedre betingelser, og kommer til å kontakte kunder fortløpende i betaperioden.
Fixrate-teamet har travle dager frem til og med onsdag, men dersom dere skulle lure på noe er det bare å ringe eller sende e-post. Vi stiller selvsagt i support-linjen på onsdag!

LYKKE TIL!

Kontaktinfo hvis trøbbel eller spørsmål:
Brynjar Ellingsen 952 08 151
brynjar@fixrate.no
Bjørn Oddvar Landsem 461 30 838
bol@fixrate.no