Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Ny mann til pumpen - Kristoffer Fætten kommer inn som ny utvikler

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
10. Feb 2021 07:49

Med sikte på å utvikle en enda bedre tjeneste utvides Fixrate-teamet ved at Kristoffer Fætten kommer inn som ny utvikler. 

Kristoffer er ingen skårunge. Han er utdannet dataingeniør fra HiST, og har tidligere jobbet i flere roller i Trondheims-selskapet Signicat, et selskap som gikk fra å være en startup til å bli internasjonalt anerkjent. Skapergleden kommer også til uttrykk på fritiden, hvor Kristoffer stadig vekk jobber med diverse hobbyprosjekter innen både elektronikk, trearbeid, 3D-printing og annen moro.

Ønsker å omstille kundebehov til løsning

Kristoffer har i sitt tidligere yrkesliv arbeidet tett mot kundebehovene. Det har han tenkt å fortsette med i Fixrate.

- Min oppgave i Fixrate vil være å omstille de behovene og ønskene som kundene har i gode tekniske løsninger som de virkelig ønsker å bruke. Jeg skal være med gjennom hele prosessen som inkluderer kommunikasjon med kundene, utvikling av konsept og løsning, og teknisk implementering og utrulling av løsningene.

Vil bruke tid på å forstå domenet

Å starte i ny jobb krever litt omstilling. Kristoffer har ikke noen bankerfaring å snakke om. Derimot har han en god plan på hvordan han skal ta fatt på jobben.

- I første omgang vil jeg sette meg godt inn i den eksisterende løsningen for å få en god forståelse både av det tekniske og av domenet vi jobber med. Etter hvert er håpet å få jobbe tett med kundene og brukerne våre for å få en god forståelse av hvilke utfordringer og behov de har knyttet til bruken av løsningen vår. På den måten kan vi sikre at vi lager det kundene har bruk for.

Vil være utvikle fremtiden

Ikke alle vil ønske å jobbe i en startup. Fra utsiden kan arbeidsformen virke kaotisk og hektisk. Men enkelte vil se denne frie formen som en mulighet.

-Jeg har alltid vært glad i å skape nye ting. I en startup er det jo nettopp det det handler om, å lage noe nytt som ikke finnes fra før. Min erfaring er også at det er mye mer givende å være med tidlig i utviklingen av en bedrift, hvor alle er med og gjør alt. Jeg ser virkelig fram til å være med å lage det som Fixrate skal bli i framtiden.

Vi gleder oss over at Kristoffer har blitt med på laget, og ser frem til samarbeid, diskusjoner og faglige basketak i tiden som kommer!