Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Løypemelding etter lansering - uke 3

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
06. Nov 2017 21:48

Fixrate lanserte 25.10 kl 12:00 og vi er nå i uke tre av betaperioden. Her en løypemelding til alle "sjåarane" der ute.

De siste ukene har vært svært innholdsrike. Etter en langt utviklingsperiode ble Fixrate lansert i beta, og i løpet av de første åtte minuttene fløy 65 millioner fra innskyter til bank. Deretter har én og annen transaksjon gått, og vi passerte 100 millioner mandag 06.11.

Transaksjonene som har blitt gjennomført har gitt oss innsikt i brukeropplevelser. Vi fant noe rusk i forgasseren. og flere behov og forslag til forbedringer har allerede kommet inn. Dette er glimrende læring for oss, og helt i henhold til beta - tankegangen. Vi har tatt et produkt til markedet på kort tid, og fremover vil vi skru dette for enda bedre kundeopplevelser. Fremover vil vi legge inn funksjoner som:

  • Dobbel signering - vil særlig være hendig for innskytere hvor firmaattesten viser signatur i fellesskap
  • Bundlet signering - vil åpne for at en innskyter signerer flere dokumenter i én smell
  • Porteføljeverktøy, eksport til excel + +
  • Analyseverktøy - for å synliggjøre eksponering mot banktype, forfall etc

De to første funksjonene lanseres først. Resterende kommer så snart utviklerne får kjølt av fingertuppene etter utvikling av de to førstnevnte funksjonene.

Ellers er teamet godt fornøyd med lanseringen. Brukerne, altså banker og innskytere, forteller om en enklere hverdag. Selv hadde vi ventet flere transaksjoner, men en kjapp ringerunde til innskyterne gav svar som forklarte mye. Vi har for eksempel fått fem fylkeskommuner som kunder - disse er inne i årets mest hektiske periode med budsjettarbeid osv. Andre kunder venter inn temmelig store volumer i løpet av kort tid, og vil plassere i løpet av en måned eller to. Én av innskyterne lo da vi delte vår bekymring om litt få transaksjoner, og bekreftet at vi hadde laget en løsning han hadde drømt om, men at vi måtte vente til desember før midlene ble likvide og klare for replassering.

Vi slår oss til ro med tilbakemeldingene. Det sises at Rom ble ikke bygget på en dag. Vi får prøve å tenke slik, selv om vi er gründere...

Fremover vil vi parallelt med utvikling av løsningen arbeide med rekruttering av innskytere. Flere står på døra og vil inn, og vi legger til den sjette fylkeskommunen om ikke lang tid. I tillegg har vi møter med en rekke andre foretak fremover, både private og offentlige. Vi vil også legge til noen større banker, og håper at den første er på plass i løpet av uken.

Lykke til videre i jakten på bedre betingelser!