Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Løypemelding juni 2019: SpareBank 1 SMN fyller hvelvet, Fixrate ansetter flere flinke folk og media skriver om oss

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
20. Jun 2019 09:37

Det lakker og lir mot sommer og ferietid, men pulsmåleren viser fremdeles full trykk. En av landets største sparebanker har kommet i siget, og for å håndtere voksende aktivitet ansetter vi flere flinke folk! Ja, også har vi hatt besøk av en journalist med hang til landbruket!

Månedens nyhetsbrev har to hovedsaker:

  • SpareBank 1 SMN kommet skikkelig i gang med bruk av Fixrate
  • Nye ansatte i Fixrate - hvem er de?

SpareBank 1 SMN har fått inn over 2 milliarder på få måneder

21. februar er en merkedag for Fixrate. Dette er datoen for når første store, regionale sparebank tok i bruk plattformen vår. SpareBank 1 SMN har siden den gang tatt inn i overkant av to milliarder kroner fra større kunder.

-Dette er kunder vi ikke hadde hatt kapasitet til å løpe etter på egen hånd, fordi kundene stort sett er utenfor vårt område. To milliarder utgjør nær halvparten av veksten vår innenfor sparemarkedet siste tolv måneder, sier banksjef på Steinkjer Gunnar Thorsen.

Vi kan avsløre at prosessene mot flere større regionale sparebanker banker er godt i gang, disse vil vi nok se mer av over sommeren. I tillegg har flere Eika - banker meldt sin ankomst. Hvor mange som faktisk kommer i gang skal vi ikke være alt for bombastiske med å fortelle, men det hadde vært moro å kunne tilby 50 banker å velge mellom når julestria setter inn.

Les hva Nettavisen skrev om dette samarbeidet her.

Les eget blogginnlegg om samarbeidet med SpareBank 1 SMN her.

Nye ansatte i Fixrate - flere hoder og hender gir bedre kundeopplevelser

Ved lansering av tjenesten i oktober 2017 var vi tre ansatte. Nå har vi ansatt nummer ti. Vårt konsept utvikler seg stadig, og flere kundebehov melder seg. Vi ser muligheter i mange retninger, og ønsker å ha rom for å utforske disse. For å sikre god service til kunder samt kapasitet til å gjøre nye ting får vi inn gode kandidater. Vi presenterer to av dem i denne runden, de siste får dere lese mer om til høsten.

Bli kjent med Linn Kvernland og Mona Josted her.

God sommer!