Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Løypemelding oktober  – Gode kundeopplevelser, fremoverlente økonomisjefer og ny tjeneste!

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
30. Oct 2020 10:25

I vår ferskeste løypemelding kan du lese at Fixrate er tre år, Sogn og Fjordane Energi kommer med sin kundehistorie, fremoverlente økonomisjefer sikrer bedriften milliongevinst og ny tjeneste skal testes før jul.

Hurra vi feirer 3 års dag!

Fixrate ble lansert 25. oktober 2017, hvilket betyr at vi i disse dager fyller tre år! Før vi går videre til energiselskap og økonomisjefer som tjener gode penger, koster vi på oss en kjapp oppsummering, i anledning jubileet:

Etter en intens idé- og utviklingsfase, i tett samspill med uvurderlige pilotkunder ble markedsplassen lansert. Innen få minutter ble Statsskog SF første kunde og Hjelmeland Sparebank første bank til å motta innskudd fra kunder på markedsplassen.

Tre år senere har det skjedd enormt mye:

  • 56 banker har signert avtale med oss
  • Snart 200 kunder har benyttet tjenesten
  • Over 18 milliarder kroner har blitt plassert, hvor 10 mrd fremdeles befinner seg i hvelvet til bankene
  • Vi har 10 ansatte
  • Vi har superfornøyde kunder

Vi tror denne raske utviklingen spesielt kan tilskrives et par ting:

Årsak nummer en er at det sjelden er feil å bidra til at folk sparer tid - særlig hvis de i samme farta tjener mer penger (gjelder både innskytere og banker).

Årsak nummer to handler om samarbeid - i vårt tilfelle at kunder har vært på ballen i forbindelse med (videre)utvikling av tjenesten.

Tusen takk for alle bidrag. Uten dere, ingen treårsdag!

{% video_player "embed_player" overrideable=False, type='scriptV4', hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width='1920', height='1080', player_id='36837801719', style='' %}

 

Sogn og Fjordane Energi deler erfaringer

Fixrate har flere kraftselskap som kunder. Dette er større virksomheter som i perioder kan ha store beløp på konto. En av kraftprodusentene som bruker Fixrate, er Sogn og Fjordane Energi (SFE).

Vi har tatt en prat med Leif Egil Verpeide, som er finansrådgiver i SFE. Verpeide sier at selskapet velger å bruke bankinnskudd fremfor andre plasseringsformer, av flere årsaker. Les saken om Sogn og Fjordane Energi her.

Fremoverlente økonomisjefer kan fikse milliongevinst på kort tid

Det er en viss fare for å «gå i rentekoma» når rentene ryker ned mot null. Mange tenker nok at det ikke er noe å tjene på å ta grep - renta er vel null over alt? Nei, det er den slettes ikke! Fixrate får stadig nye kunder, gjerne inspirert av en fremoverlent økonomisjef, som tjener millioner ved få klikk. Se eksempler her.

Annet snadder?

Som dere kanskje mistenker har vi flere nyheter på lur. Vi håper på å få lansert en ny tjeneste før jul, hvor kunder får muligheten til å etterspørre tilbud fra banker.

Altså snur vi på flisa.

Dette vil treffe kunder med særbehov godt, og for bankene blir det en ny og spennende opplevelse å få tilbud fra kunder direkte. Konseptet er på prøvestadiet, og om du skulle ha tydelige synspunkter på dette, er det bare å ringe, så får du demo.

 

Takk for oppmerksomheten!