Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Jobbe sammen med oss? Head of sales ønskes i Oslo!

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
18. Feb 2020 11:09

En startup trenger tre ting for å lykkes - marked, ressurser og kapital. Vi har tilgang til både marked og kapital, og ønsker nå å styrke oss med en ny ressurs. Kanskje er du rett person til den nyopprettede stillingen som head of sales i Oslo?

Siden oppstarten i 2017 har vi opplevd en formidabel vekst. Fixrate vokser nesten like raskt som hele den norske fondsbransjen til sammen. I fjor vokste vi med hele 156% - det er vi stolte av! Vi har hovedkontor i Steinkjer, utvikling skjer i Trondheim og vi har et kontor i Oslo. Nå skal vi styrke vår tilstedeværelse i Oslo med en salgsleder. Mange av markedets største aktører befinner seg i og rundt hovedstaden og vi ønsker å jobbe mer effektivt mot dette markedet. Potensialet til Fixrate skal realiseres.

Vårt mål er å ta markedet og din jobb som salgsleder er å se til at dette blir en realitet. Dette innebærer å fortelle potensielle kunder vår historie, og hvordan de på en raskt og enkel måte kan få bedre betingelser gjennom vår markedsplass. Og ikke minst, ivareta eksisterende kunder og deres behov.

For å lykkes kreves det at du er utholdende og ærekjær. Du vil ikke ha en kjent merkevare i ryggen og du vil ikke ha en etablert kundeliste å jobbe ut ifra. Men, du vil representere et selskap i formidabel vekst med et disruptiv konsept. Som ett av de fremste Fintech-selskapene i landet tilfører vi enkelhet til et marked og gir kundene våre tilgang til bedre betingelser. Hos oss får du muligheten til å være med på å bygge noe. Her er det en fremtid – og vi skal ha det gøy på veien!

Vi tror du har erfaring med teknisk salg mot bedriftsmarkedet, eventuelt er vant til å jobbe i digitale grensesnitt. Vår markedsplass påvirker virksomheters forretningsmodell, følgelig må du har troverdighet og tyngde til å utfordre og lære våre kunder å tenke nytt. Vel så viktig som salg er ditt bidrag til å utvikle markedsplassen og dens teknologi. Det er derfor kritisk at du har evner å fange opp kunders behov, for så å oversette dette til krav slik at vi kan videreutvikle teknologien.

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis, Emil Lutterloh-Lie, mob. 468 91 281, eller Christer Berget, mob. 969 66 606. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 23. Februar. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Bildet over er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay

Hele annonsen finner du her.