Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Full oversikt og enklere innlogging

Skrevet av Team Fixrate
|
03. Dec 2021 10:03

Full oversikt med nytt dashboard

Hvilken rente bør jeg sette på neste annonse? Hvor lang tid vil det ta å få 50 millioner i innskudd? Hvor mye omsettes det egentlig på Fixrate, og til hvilke renter?

Ett av målene vi satte oss når vi utviklet Fixrate var å gjøre rentemarkedet mer transparent, både for banker og innskytere. Med markedsplassen har vi kommet langt på vei, men fremdeles er det slik at flere av de som sitter med ansvar for innskudd i banken opplever at de jobber litt i blinde når de skal legge ut en ny annonse. Fram til nå har strategien for mange vært å se på annonsene som allerede ligger på markedsplassen, se hvilke som er fulltegnet eller "populære" og forsøke å tilpasse seg til det.

Virkeligheten er imidlertid mer sammensatt enn det markedsplassen avslører. De største volumene går ikke alltid på de høyeste rentene. Mange Fixrate-kunder har egne mandater og er allerede eksponert mot mange av de eksisterende bankene. Vi ser ofte at det kan gå store volum på helt andre renter enn det man skulle tro ved å studere annonsene.

Dette er informasjon bankene trenger! Nå har vi lansert et nytt dashboard bare for bank-ansatte. Her finner du dybde-informasjon som viser hva som skjer og på hvilke renter det faktisk går innskudd.

Vi håper dette skal være til stor hjelp for at du skal kunne ta temperaturen på innskuddsmarkedet og treffe presist på kundenes behov når du skal legge ut din neste annonse.

NB! Dette er første versjon. Vi blir utrolig takknemlige hvis du bruker funksjonen for å gi tilbakemelding. Vi skal ta dette videre, og vi trenger din hjelp for å vite hva du faktisk trenger!

Enklere innlogging og økt sikkerhet

BankID er fantastisk, men vi kan vel alle være enige om at det ikke er den aller enkleste måten å logge inn på.

Enn om du bare kunne ha klikket deg inn på Fixrate uten å taste inn verken engangskode, passord eller noe annet?

Nå har vi åpnet opp for at de som allerede er innlogget i bankens systemer skal komme direkte inn på Fixrate uten å måtte logge inn på nytt.

Integrert innlogging, eller Single Sign-on som det også heter, er ikke bare en forenkling for deg, men gir også bedre sikkerhet for banken. Med integrert innlogging vil bare de som har en aktiv brukerkonto i bankens systemer få tilgang. På den måten vet system-administrator at personer som slutter også mister tilgang til Fixrate og at bankens policy for hvem, hvor og hvordan man får tilgang blir alltid blir fulgt.

Be system-administrator i banken ta kontakt med Fixrate, så slår vi det på for din bank på et øyeblikk. Eller bare send oss en melding, så tar vi kontakt.