Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Fixrates første trainee - si hei til Thomas

Skrevet av Linn Kvernland
|
20. Apr 2021 10:59

God kundeopplevelse på Coop Obs sikret Thomas Skei Austheim trainee stilling i Fixrate. Det var nemlig der vi fant han på jakt etter fellesskie og bålpanne. Så god service fikk vi, at vi måtte høre om han hadde lyst til å bytte beite og jobbe sammen med oss i Fixrate. For en økonomistudent var det heldigvis et fristende tilbud.

Skal jobbe med analyse ved siden av en bachelor i økonomi og ledelse

Fixrate er en datedrevet bedrift, og mesteparten av dataen fanges opp automatisk. For å gjøre gode analyser må vi også samle inn data fra utsiden, da et det behov for å hente og punche data manuelt. Dette krever struktur og interesse for tall og analyse. 

-Mitt hovedområde i Fixrate er å oppdatere nøkkeltall  og "Les mer om banken" på fixrate.no. Det er viktig at innskytere som benytter Fixrate har tilstrekkelig og korrekt informasjon om bankene. Ved siden av trainee stillingen i Fixrate er jeg nå på 2.året i en bachelor i økonomi og ledelse ved Nord Universitet. Jobben i Fixrate er derfor høyst relevant for meg.

Har en plan om å lure seg med på flest mulig møter

Så hva er det som motiverer en 21 åring til å ta fatt på nye oppgaver i en trainee-stilling lurer vi på? 

-Jeg skal først og fremst bli kjent med organisasjonen og plattformen. Så har jeg en liten plan om å lure meg med på flest mulig møter, for å se hvordan de andre jobber. Jeg har blitt end el av et svært kompetent team, og da mener jeg det er viktig å ta til seg læring underveis. Motivasjonen kommer av seg selv når man er en del av et slikt team. 

Med et bra lag og en god plan så er alt mulig

Dyktige folk er den aller viktigste ressursen for å lykkes med å nå mål og bygge en velfungerende bedrift. Det å få med seg unge og lærevillige ressurser på laget er kjempeviktig og gir masse energi. Men hva er det som gjør at en heltidsstudent ønsker å ta en traineestilling i en start-up?

-Først og fremst er det utrolig lærerikt. Jeg gleder meg til å dra på jobb, og aldri helt vite hvordan dagen kommer til å se ut. Å jobbe i en startup bidrar til en slags stolthet, ettersom man vet at hver og en sitt bidrag er viktig for bedriften. Fixrate har endret hele prosessen for store bankinnskudd. Ved å bruke Fixrate kan bedrifter spare seg for drøssevis av timer, og i tillegg få bedre betingelser. Jeg mener Fixrate er et fantastisk konsept som gjør hverdagen enklere for bedrifter som bruker mange arbeidstimer på å finne den rette banken. Som Leeds-fan har jeg lært at veien til suksess er tøff og brutal, men med et bra lag og en bra plan er alt mulig!

Velkommen til laget Thomas, at du er Leeds-fan skjemmer ingen, du vil bli godt tatt imot av resten av gjengen!