Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Fixrate ansetter foreleser fra NTNU og Lars Monsen-klone

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
15. Oct 2019 11:24

Nylig har vi fått inn to karer som fyller ut teamet ytterligere. Nils Tesdal er ansatt som utvikler ved kontoret i Trondheim, og John Petter Mellingen kommer inn som digital forretningsutvikler på kontoret i Steinkjer.

Hvem er Nils Tesdal?

Når man rekrutterer fra NTNU er gjerne studentene i fokus. Men i dette tilfellet har vi stukket av med en foreleser. Nils har holdt på med IT siden han var bare guttungen.

-Jeg liker å tro at jeg er kreativ, jeg elsker å lage ting og trives med utfordrende oppgaver. Fra jeg var 14 år brukte jeg mye tid på å programmere dataspill, og karrierevalget ble derfor enkelt. Jeg studerte "Computer Science" til BSc i Edinburgh og Master i Glasgow. På fritiden lager jeg mat, reiser, går toppturer i fjellet -gjerne fra hytta i Stugudalen- og har i perioder spilt gitar i band.

Hvorfor ønsker du å jobbe i Fixrate?


-Jeg har tidligere jobbet i konsulentselskap, og var med på oppstarten av Signicat. De siste 5 årene har jeg jobbet som foreleser på NTNU. Dette har vært vidt forskjellige erfaringer, og nå føltes det veldig riktig å bli med på en start-up igjen. I en start-up går ting fort, man kan være kreativ og bidra på mange områder, og man ser raskt resultatene av det man gjør.

På hvilken måte er det spesielt å jobbe i en startup, og hva håper du å kunne bidra med?


-Tidlig i en startup jobber man gjerne naturlig sammen på en smidig måte, og den tekniske arkitekturen er gjerne enkel og oversiktlig. Når man vokser kan man møte utfordringer på begge disse områdene. Det er viktig å kunne fortsette å jobbe smidig selv om man blir flere og har større behov for struktur. Samtidig må man også holde den tekniske arkitekturen oversiktlig selv om funksjonaliteten i løsningene øker. Jeg håper min tidligere erfaring fra en startup og min akademiske erfaring fra fagfeltet "Smidig Systemutvikling" gjør at jeg kan bidra til å sikre dette når Fixrate vokser.

Vi er svært glade for at Nils har takket ja til å legge bort pekestokken for å jobbe sammen med oss. Så, over til han vi fant i skogen..

Hvem er John Petter Mellingen?

Om du ser bilder av en Fixrate-ansatt som tusler rundt i Fjellreven-bukse og Ravnø-jakke, ja da ser du John Petter. Men denne karen kan mer enn å flå elg og tenne bål.

- Jeg er en ivrig jeger-sjel fra Namdalen med stort hjerte og engasjement for god kommunikasjon, forretningsutvikling og digital markedsføring. Nå bor jeg på Verdal med samboer, barn og et par hunder.

John Petter har bakgrunn fra markedsføring, forretningsutvikling og prosjektledelse fra ulike selskaper og bransjer. Han kommer nå fra en stilling som digital forretningsutvikler i Nord-Trøndelag E-Verk, og på privaten er han primus motor nordens største (!!) podcast for jegere, Jegerpodden.

-Jeg liker å involvere meg i nye konsepter. Det er en utrolig effektiv strategi for å lære. 

Hvorfor ønsker du å jobbe i Fixrate?

- Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe i en startup, og ikke minst i et selskap som har vært fulldigitalt fra dag en, med den farten og mulighetene det medfører. Mitt ønske for å kunne jobbe effektivt med markedsføring og utvikling er å være tett på og ha påvirkning langs hele kundereisen. Det å fullt ut kunne gjøre det er krevende i større og mer «silo-baserte» organisasjoner. Men i Fixrate har man en uttalt ambisjon om gnistrende digitale kundeopplevelser på tvers av hele kundereisen. Nettopp det trigger meg veldig.

- I tillegg har Fixrate et konsept som det er lett å bli glad i, og som jeg ikke kan skjønne annet enn at dømt til å lykkes. En siste, men også helt avgjørende faktor er at teamet her er enormt kompetente innenfor flere fagfelt som interesserer meg. Dermed føler jeg meg trygg på at de kan utvikle og utfordre meg slik at min egen utvikling fortsetter i riktig retning og i enda større fart.

Vi synes det er helt topp at Nils og John Petter har kommet inn på "jaktlaget" vårt. Nå er vi siden februar 2018 gått fra én til ti ansatte i Fixrate, og alle kritiske funksjoner skulle være greit dekket. Veteranene i Fixrate gleder seg stort til videre samarbeid med Nils og John Petter, dette blir bra!