Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Femårsjubileum – lovnad om kake skapte bestillingsrace

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
19. Dec 2022 10:01

Vi feiret femårsjubileum nylig, og bestemte oss for å dele ut kake til alle som bestilte innskudd for mer enn fem millioner på jubileumsdagen. Nå har vi endelig lagt marsipanlokk på saken, som til vår store glede skapte mer arbeid enn vi var forberedt på.

Temmelig raskt etter at vi sendte mail til kundene kom første bestilling. Og så ballet det bare på seg. Tjuesyv kaker ble bestilt og levert til kunder. Så om noen der ute har spørsmål om bakerier og kakepriser rundt om i landet – spør oss!

Svært mange av bestillerne var nye kunder som var i prosess med å komme i gang, og flere forskutterte sin bestilling for å få med seg en kake på kjøpet. En av kundene skulle egentlig plassere 30 millioner ca 1 måned frem i tid, men fikk fart på seg da tilbudet om kake kom på bordet. Hvis man tenker 1,5% rentegevinst på 30 millioner, ja da er det 450.000 kr pr år. En måned av dette utgjør 37.500,- kroner i rentegevinst. Kunden ble altså belønnet med kake og 37.500,- for å sette opp farta litt.

Fine tilbakemeldinger

Vi benyttet anledningen til å be kundene komme med en rask tilbakemelding om tjenesten.

– En genial løsning; gir rask og god tilgang til markedsinformasjon og letter plasseringen av ledig likviditet.

– Å spare penger med OK rente er overraskende vanskelig i bedriftsmarkedet. Fixrate har løst dette problemet på en veldig elegant måte!

– Fixrate har laget en plattform som på en enkelt måte gir deg høyere rente på et innskudd hvis du er et selskap.

– Det er en elegant og effektiv måte å plassere penger på – både i et kort og langsiktig perspektiv. Veldig brukervennlig og også god avkastning.

Også noen banker kom med uttalelser.

Sandnes Sparebank : Vi bruker Fixrate aktivt som fundingkilde på lik linje med andre likviditetskilder for banken. Det fungerer smertefritt i det daglige, og vi får rask avklaring fra Fixrate dersom vi har spørsmål.

Rørosbanken: Vi bruker Fixrate for å hente inn penger fra profesjonelle aktører til en rettferdig pris.

Kort oppsummert gav kakefesten oss god innsikt, og vi noterer at kake fungerer utmerket som jubileumsmarkør. Tusen takk til alle som hev seg med på kakefesten – vi håper kaken smakte!