Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Nytt intervju med Fixrate i "Tid er Penger"

Skrevet av Brynjar Ellingsen
|
01. Mar 2023 13:39

I oktober 2022 deltok Fixrate i podcasten "Tid Er Penger". Deltakelsen skapte stort engasjement, og mange lyttere har i ettertid fulgt opp med spørsmål vedrørende tjenesten. Vi bestemte oss derfor i samråd med Tid Er Penger for å kjøre en ny runde. Og ekstra gøy er det, når man i tillegg kan ta med en kunde i studio!

Etter å ha gjestet podcasten i oktober fikk vi mange nye kunder. Disse kundene er i hovedsak private investeringsselskap, men også noen større virksomheter har plassert penger. Dette er ikke noe som overrasker Peter Warren.

- Dette er rett produkt til rett tid. Det eksisterer et behov i markedet, og rentene har kommet opp. Fixrate er i et sweetspot, sier han.

Også dette med enkelhet er sentralt for Warren. Han peker på at bedrifter flest ikke har tid til å lete etter gode tilbud fra banker, og at alt arbeidet med kundeetablering var krevende.

- Det er vanskelig for finansdirektører å få oversikt over tilbud, og vanskelig å oppnå kontakt med bankene.

Hør intervjuet på Spotify eller sjekk den ut nederst i artikkelen.

Enkelthet og gode betingelser

En av kundene som fant Fixrate etter å ha lyttet til "Tid Er Penger" i oktober, bekrefter Warrens utsagn. Dag Lund er privat investor og seriegründer som har etablert og solgt flere virksomheter innen IT. Lund forvalter en del penger i et eget holdingselskap, og er opptatt av å bevare verdier fremfor å ta for mye risiko. 

- Enkelhet og gode betingelser er sentrale stikkord for at jeg bruker Fixrate. Før jeg fant Fixrate, brukte jeg å titte innom Finansportalen for å få oversikt over aktuelle banker. Deretter ringte jeg til bankene for å undersøke hvilken rente jeg kunne få for midlene i holdingselskapet. Det viste seg at jeg ikke alltid fikk samme rente, for bankene betaler gjerne mer for private midler enn for bedriftsmidler.