Høyeste rente


Siste handel


Innskudd som etterspørres

Fixrate

Tjenesten

Ressurser

Designer mønstrer på - Magnus Mauland starter som designer i Fixrate

Skrevet av Linn Kvernland
|
20. Apr 2021 10:50

Oppgavene står allerede i kø for vår nye designer Magnus. Med våre ambisjoner om å gjøre likviditetshåndtering lekende lett og å skape gnistrende kundeopplevelser har vi lagt lista høyt når det kommer til design og brukeropplevelse.

Da Magnus takket ja til å bli med på Fixrate-laget sto jubelen i taket. For han er nemlig ingen nybegynner i faget. Magnus er utdannet grafisk designer fra Høgskolen i Gjøvik (NTNU) og har i de siste 7 årene jobbet med design, brukeropplevelse og front end på tvers av Signicat sine produkter og tjenester. For de av dere som ikke kjenner til Signicat, så er det et Trondheims-selskapet, som har gått fra å være en startup til å bli internasjonalt anerkjent. Magnus har vært med på vekstreisen til selskapet, som nå er en ledende aktør innen identifisering og signering i Europa. 

Gnistrende kundeopplevelser ved hjelp av god brukeropplevelse

Magnus har solid erfaring i å jobbe med gode brukergrensesnitt og design. Det skal han fortsette å jobbe med i Fixrate også.

- Jeg skal jobbe med brukeropplevelsen og grensesnittet til Fixrate sine produkter. Jeg skal i tillegg være med på å implementere den visuelle profilen til selskapet på tvers av ulike flater. Jeg trives godt med å jobbe i team gjennom hele produktutviklingssyklusen. Jeg ser frem til å jobbe med dyktige kollegaer med å videreutvikle Fixrate sin tjeneste som allerede er veldig god og som kundene elsker.

 

Ønsker å pushe grenser og overraske kundene positivt

Det tar litt tid å sette seg inn i ny jobb. Hvor fokus bør ligge for å komme raskest mulig opp i fart, ja det har Magnus allerede tenkt på.

- Fokus i starten vil være å sette meg godt inn i produktet, selskapet, og få en god oversikt over hva kundene synes er bra med tjenesten, og hva de ønsker skal bli bedre fremover. Jeg håper jeg kan bidra til å forbedre brukeropplevelsen til kunden ved å optimalisere flyter og bidra til at hovedoppgaver på plattformen kan gjøres så enkelt som mulig. Når man jobber i et innovativt teknologiselskap som Fixrate så har man mulighet til å pushe grenser og overraske kundene positivt, noe jeg gleder meg til å være med på. 

 

Klar for å rigge Fixrate til videre vekst og skalering

Ikke alle ønsker å jobbe i en start-up. Det kan kanskje virke litt kaotisk, med lite struktur og mange baller i lufta samtidig. Andre ser helt annerledes på det og elsker tempoet, alle ballene i lufta og de mulighetene som følger i å jobbe i umodne selskaper. 

- Jeg synes produktet og forretningsmodellen til Fixrate er svært god, noe som allerede er bevist gjennom at Fixrate har et stort antall kunder som bruker plattformen daglig for å få bedre innskuddsrenter. I tillegg er det et veldig dyktig (og trivelig) team som jeg er stolt av å kunne være en del av fremover. I en startup er mulighetsrommet stort, veien til beslutninger er kort og det ligger mye ansvar i teamet, en blanding jeg liker godt.

Vi er veldig fornøyd med å få deg med på laget Magnus, og ser frem til mange gode faglige diskusjoner der du pusher oss til å lage positive overraskelser for våre kunder!